Winkelwagen
Checkout Secure
Gratis geleverd in Nederland en BelgiëVeilige betaalomgevingWebwinkelKeur certificaatNiet goed geld terug garantie

WhatsApp Chat:

(+31 )6 15 11 30 66

Ma-Vr (09.00-18.00)

Retourbeleid

Garantie en retourbeleid

Claims:

Mochten er problemen zijn ontstaan bij levering, dan dient u binnen 48 uur vanaf ontvangst van de bestelling mogelijke incidenten aan de distributeur te melden.

 

  1. Hoe gaat u te werk bij het ontvangen van een zending?

Al onze artikelen verlaten het magazijn met de verpakking in perfecte staat.

Het eerste dat u moet doen, is controleren of het aantal ontvangen pakketten overeenkomt met de verzonden pakketten. Ten tweede, controleer elk pakket uiterst zorgvuldig aan de buitenkant om tekenen van een klap of manipulatie te vinden, zoals stoten, deuken, gaten, dozen in slechte staat, koerierszegels of enig teken dat u zou kunnen doen vermoeden dat de koopwaar kan beschadigd zijn. Het is verplicht om een ​​handtekening achter te laten op de afleverbon van de chauffeur of koerier, hetzij op papier, hetzij digitaal (pda). Het niet ondertekenen van een pakket als VISUEEL GEDETERIORERD en vervolgens afbeeldingen indienen waaruit blijkt dat er zichtbare schade aan was, is automatisch een reden voor afwijzing van het incident.

 

  1. Het is nodig om een ​​duidelijke uitleg te geven met zo veel mogelijk details in het veld Opmerkingen. U dient ook de gevraagde afbeeldingen van het object van de claim toevoegen in de bijgevoegde bestanden.

 

  1. Hoe kan ik goederen met fabricagefouten naar Kokokinderwagens.nl retourneren?

Kokokinderwagens.nl biedt een uitzonderlijke gratis ophaalservice aan voor producten met een fabrieksfout.

 

In het geval dat de u de defecte goederen buiten deze voorwaarden wilt retourneren, zal u zelf de kosten op u nemen, nadat u Kokokinderwagens.nl op de hoogte heeft gebracht, zodat we op de hoogte zijn van de ontvangst van die retourzending.

 

  1. Retour label

Voor producten die geretourneerd dienen te worden ontvangt u een label met het RMA nummer.

U moet op elk pakket het label plakken dat ons systeem genereert om af te drukken. Vergeet niet dit label met het RMA-nummer van uw verzameling, het pakketnummer en een identificerende barcode af te drukken en op elke verpakking te plakken.

 

  1. In welke gevallen retourneert Kokokinderwagens.nl niet 100% van de waarde van het product?

- Wanneer de producten duidelijke symptomen van verkeerd gebruik, ongerechtvaardigde slijtage vertonen of in een ongezonde toestand aankomen. 

- Bij producten zonder doos of geretourneerd met beschadigde doos, of met transportstickers die de dozen onbruikbaar maken, krijgt 50% van de waarde van het product een korting.

- In het geval van producten waarbij onderdelen of accessoires ontbreken, of waarvan de omschrijving van de storing niet overeenkomt met de werkelijkheid, zal de betaling niet plaatsvinden.

 

  1. Hoe lang is de garantietermijn?

Het bieden van de hoogste kwaliteit en de beste garantie is onze toewijding aan onze klanten. Alle artikelen hebben een garantie van twee jaar vanaf de datum van levering.

 

  1. Wat valt er niet onder de garantie?

- Defecten veroorzaakt door nalatigheid, stoten, gebruik of onjuiste behandeling, ongeschikte spanning, onjuiste installatie of materialen die onderhevig zijn aan slijtage door normaal gebruik, zijn niet inbegrepen.

 

 

Kinderwagens

U als klant beschikt over een termijn van 15 dagen vanaf de datum van ontvangst van de goederen,of het bestelde producten, om Kokokinderwagens.nl op de hoogte te stellen van zijn wens om zich terug te trekken uit de koopovereenkomst.

 

Deze herroeping betekent dat Kokokinderwagens.nl overgaat tot terugbetaling van het door de klant betaalde bedrag (binnen een termijn van maximaal 14 dagen na retour ontvangst van de goederen) gebruikmakend van de zelfde procedure die door de klant is gekozen voor de betaling van de originele bestelling.

 

 

  1. Opmerking

Geen enkel product dat door de klant is aangetast door verkeerd gebruik, beschadigingen etc. zal worden vervangen of vergoed. In dat geval gaat alle garantie namelijk verloren. In het geval van een defect product worden de verzendkosten in rekening gebracht bij Kokokinderwagens.nl. In alle andere gevallen worden deze door de klant voor zijn rekening genomen; aan deze retourzendingen zijn retourkosten verbonden. Als de annulering van de bestelling wordt voldaan vóór de verzending van de goederen/producten is de klant vrijgesteld van alle kosten. In het geval dat een product vervangen wordt kan het zijn dat het nieuwe product niet noodzakelijkerwijs hetzelfde is als het voorgaande product. In dat geval wordt er een versie of model geleverd dat minstens even goed is als het vorige product. Als het product in goede staat is, maar de verpakking (doos, plastic of omhulsel) waarin het product zit niet in goede staat is, zal de retourzending niet worden geaccepteerd. Zowel de collectie van het product als de retourzending zal door Kokokinderwagens.nl worden beheerd via onze koeriersdienst.

 

  1. Garantie

De producten die zijn aangeschaft via www.Kokokinderwagens.com genieten een garantieperiode van 3 jaar vanaf het moment van aankoop, met inbegrip van eventuele fabricagefouten van het product en eventuele defecten tijdens die periode.

 

De koper heeft een garantie van 3 jaar, die in werking treedt met inachtneming van de datum van aankoop zoals vermeld op de factuur. Kokokinderwagens.nl is niet verantwoordelijk voor schade veroorzaakt door onprofessionele installatie, producten gewijzigd of gemanipuleerd door de klant of door een andere persoon die niet geautoriseerd is door de fabrikant, noch door onjuist gebruik, manipulatie van het elektriciteitsnet en/of kortsluiting en duidelijke aanwijzingen van onjuiste behandeling. Het te repareren of vervangen product moet altijd overeenstemmen met het product dat door Kokokinderwagens.nl bij de leveringsbon is meegestuurd. In geval van reparatie van een product, kan de klant zijn reparatie direct beheren, door de reparatie te melden via het contactformulier van Kokokinderwagens.nl (www.Kokokinderwagens.nl) en het product op te sturen. Om dit te doen, dient de klant contact op te nemen met Kokokinderwagens.nl om de nodige instructies te verkrijgen en een retour aan te vragen. Het is belangrijk dat de retourzending naar de technische dienst van Kokokinderwagens.nl goed wordt verpakt en beschermd, zonder additionele stickers of andere etiketten op de verpakking en met gebruik van het originele beschermingsmateriaal. Als het product bij Kokokinderwagens.nl aankomt met schade als gevolg van een slechte verpakking of bescherming, kan de reparatie niet gedekt worden door de garantie. Indien de originele verpakking niet beschikbaar is, dient de klant een stevige doos te gebruiken die groot genoeg is en opgevuld met bubbeltjesfolie, papier of schuimzakken, etc. om te voorkomen dat het product zich in de verpakking kan bewegen. De klant dient het verzendlabel en het retournummer te vermelden dat Kokokinderwagens.nl bij de behandeling van de retourzending heeft verstrekt.

 

Uitgesloten van garantie zijn verbruiksartikelen, gebreken veroorzaakt door onjuist gebruik of manipulatie, aansluiting op het elektriciteitsnet anders dan aangegeven, onjuiste installatie of defecten die het gevolg zijn van een externe oorzaak. In het geval van producten van duurzame aard heeft de consument recht op adequate technische service en reserveonderdelen gedurende ten minste vijf jaar vanaf de datum waarop de productie van het product wordt stopgezet, zonder dat de prijs van reserveonderdelen wordt verhoogd wanneer zij bij reparaties worden gebruikt.

Contact: 

Voor bovengenoemde gevallen dient u ten alle tijde contact met ons op te nemen door te mailen naar: info@Kokokinderwagens.nl.

Vergeet niet uw order nummer in het onderwerp te vermelden.

Algemene retourbeleid

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@Kokokinderwagens.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Added to cart!
2 in 1 Kinderwagen Oslo Beige
Zojuist besteld bij Kokokinderwagens.nl 18 minuten geleden vanuit
2 in 1 Kinderwagen Oslo Grijs met luxe tas
Zojuist besteld bij Kokokinderwagens.nl 18 minuten geleden vanuit Groningen, Nederland
2 in 1 Kinderwagen Oslo Zwart
Zojuist besteld bij Kokokinderwagens.nl 13 minuten geleden vanuit Oud-Bijerland, Nederland
2 in 1 Kinderwagen X-Cite Blauw
Zojuist besteld bij Kokokinderwagens.nl 19 minuten geleden vanuit Amsterdam, Nederland
2 in 1 Kinderwagen X-Cite Evening Grey
Zojuist besteld bij Kokokinderwagens.nl 14 minuten geleden vanuit Amsterdam, Nederland
2 in 1 Kinderwagen X-Cite Grijs
Zojuist besteld bij Kokokinderwagens.nl 13 minuten geleden vanuit Brugge, België
2 in 1 Kinderwagen X-Cite Zwart
Zojuist besteld bij Kokokinderwagens.nl 13 minuten geleden vanuit Groningen, Nederland
2 in 1 kinderwagen X-Fly Evening Grey
Zojuist besteld bij Kokokinderwagens.nl 12 minuten geleden vanuit Antwerpen, België
2 in 1 kinderwagen X-Fly Grijs
Zojuist besteld bij Kokokinderwagens.nl 17 minuten geleden vanuit Utrecht, Nederland
2 in 1 kinderwagen X-Fly Groen
Zojuist besteld bij Kokokinderwagens.nl 19 minuten geleden vanuit Utrecht, Nederland
2 in 1 kinderwagen X-Fly Zwart
Zojuist besteld bij Kokokinderwagens.nl 13 minuten geleden vanuit Tilburg, Nederland
2 in 1 Kinderwagen X-Move Blauw
Zojuist besteld bij Kokokinderwagens.nl 13 minuten geleden vanuit Tilburg, Nederland
2 in 1 Kinderwagen X-Move Evening Grey
Zojuist besteld bij Kokokinderwagens.nl 18 minuten geleden vanuit Brugge, België
2 in 1 Kinderwagen X-Move Grijs
Zojuist besteld bij Kokokinderwagens.nl 16 minuten geleden vanuit Gent, België
2 in 1 Kinderwagen X-Move Zwart
Zojuist besteld bij Kokokinderwagens.nl 15 minuten geleden vanuit Maastricht, Nederland
2 in 1 Kinderwagen X-Pulse Blauw
Zojuist besteld bij Kokokinderwagens.nl 12 minuten geleden vanuit Amsterdam, Nederland
2 in 1 Kinderwagen X-Pulse Evening Grey
Zojuist besteld bij Kokokinderwagens.nl 13 minuten geleden vanuit Groningen, Nederland
2 in 1 Kinderwagen X-Pulse Grijs
Zojuist besteld bij Kokokinderwagens.nl 18 minuten geleden vanuit Groningen, Nederland
2 in 1 Kinderwagen X-Pulse Zwart
Zojuist besteld bij Kokokinderwagens.nl 12 minuten geleden vanuit Utrecht, Nederland
2 in 1 Kinderwagen X-Run Blauw
Zojuist besteld bij Kokokinderwagens.nl 16 minuten geleden vanuit Alkmaar, Nederland
Gratis geleverd in Nederland en BelgiëVeilige betaalomgevingWebwinkelKeur certificaatNiet goed geld terug garantie Je bestelling wordt gratis geleverd in Nederland en België Leveringsvoorwaarden: Voor 22.00uur besteld, uw bestelling dezelfde dag nog verwerkt. Houd rekening met een levertijd van 5-10 werkdagen. Jouw weekend knaller begint over SYMBOL$x Leveringsvoorwaarden: Wij hanteren een verwerkingstijd van 24 uur. Bestellingen worden gratis geleverd in Nederland en België. Houd rekening met een levertijd van 5-10 werkdagen. Gratis geleverd in Nederland en BelgiëVeilige betaalomgevingWebwinkelKeur certificaatNiet goed geld terug garantie You Have Achieved Free Shipping Gratis geleverd in Nederland en België ou Have Qualified for Free Shipping